Odpovedať na inzerát

-17%
PREDÁM NOVÝ TOVAR

Lymforegen premium

Nový tovar k prodeji

LYMFOREGEN PREMIUM

doplnok stravy

Účinné látky:

ZÁZVOR
Púpava
ŽIHĽAVA
ECHINACEA

Originálna receptúra LYMFOREGEN PREMIUM spája výťažky z bylín. Táto bylinná kompozícia podporuje normálne fungujúci lymfatický systém, optimálne vylučovanie vody z organizmu a pomáha na ťažké nohy. Optimálne fungujúci lymfatický systém je dôležitý parameter pre zdravie človeka a kvalitu života.

Zázvor lekársky je tradičná východná rastlina, ktorú už generácia liečiteľov využíva pre jej pozitívne pôsobenie na tráviaci trakt. Prispieva k normálnej hladine cukru v krvi, podporuje metabolizmus sacharidov. Podieľa sa na kontrole zápalových reakcií.
Púpava lekárska podporuje normálne funkcie močovej sústavy. Prispieva k detoxikácii organizmu a podporuje vylučovanie. Prispieva k normálnej činnosti pečene. Ovplyvňuje metabolizmus sacharidov, tým podporuje chudnutie.
Žihľava dvojdomá podporuje vylučovanie vody z organizmu, prispieva k normálnej činnosti obličiek a podporuje vylučovanie. Je vhodná na ťažké nohy. Prispieva k normálnej činnosti cievnej sústavy a kardiovaskulárneho systému.
Echinacea Purpureapodporuje správnu funkciu močových ciest. Jedná sa o silný antioxidant.

Zloženie: glukóza-fruktózový sirup, Zázvor lekársky podzemok (Zingiber officinalis) 10% vodný extrakt, Púpava lekárska list a koreň (Taraxacum officinale) 10% vodný extrakt, Žihľava dvojdomá list (Urtica dioica) 10% vodný extrakt, Echinacea purpurea vňať 10% vodný extrakt, Sorban draselný - konzervant (E 202), Vitamín C - (Kyselina L-askorbová).

Odporúčané dávkovanie: 3 x denne 5 ml pre osoby s hmotnosťou 75 kg. Pred použitím pretrepte.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku a v mraze.



Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Zvýšenie dennej dávky nie je zdravotným rizikom. Nie je vhodné pr
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,90 EUR
Pôvodná cena: 11,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*