Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Ostropestrec mariánsky ja ochrancom pečene.Ako bylina je absolútne bezpečný v porovnaní s inými liečivkami.Ostropestrec mariánsky je silná rastlina s veľkými purpurovo-červenými súkvetiami z čeľade bodliakovitých. Od ostatných „príbuzných“ sa odlišuje „mramorovým“ vzorom na listoch, podobne ako kvapky mlieka, ktoré na ne spadli.Olej je bohatý na vitamíny A, D, E, F rozpustné v tukoch, najmä na vitamín E, hlavný antioxidant medzi vitamínmi. Aktívne sa podieľa na neutralizácii voľných radikálov, ktoré „rozbíjajú“ mnohé enzymatické reakcie, čo spôsobuje nenapraviteľné škody na tele.Dobré výsledky ukazuje použitie pri obnove pečene v prípade otravy alkoholom,črevných chorôb a žalúdočných vredov.Je nenahraditeľný v procese odvykania od alkoholu a drog; odstraňuje vedľajšie účinky pri užívaní liekov pôsobiacich na pečeň; po absolvovaní chemoterapie alebo rádioterapie; v procese obnovy po liečbe ochorení pečene; v homeopatii na choroby pečene,žlčníka,sleziny.Má výrazný hojivý, analgetický a choleretický účinok a znižuje "zlý" cholesterol.Bezpečný pre všetky vekové kategórie.Užíva sa PRED jedlom.Preventívne 1x denne 2tobolky, akútne podľa hmotnosti 2-3x denne 1-2tobolky.
  • Rozmery: Dávková forma kapsuly s hmotnosťou 300,0 mg.Zloženie oleja z ostropestreca mariánskeho: Obsah polynenasýtených mastných kyselín minimálne 55%, vitamín E 45mg na 100g.V balení je 200kapsúl !
  • Veľkosť: XL
  • Značka: RUSKO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)