Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

TONASOL MARINE v objeme 30ml so soľou z Mŕtveho mora a nechtíkom lekárskym je hypertonický roztok prírodnej soli z Mŕtveho mora s výťažkom z nechtíka lekárskeho v spreji,ktorý dokáže opláchnuť prach,alergény a ďalšie nečistoty.Prírodná soľ z Mŕtveho mora je charakteristická vysokým obsahom minerálov a stopových prvkov. Nechtík lekársky sa tradične používa na zvláčnenie svrbivej popraskanej pokožky.Tonasol Marine nemá vedľajšie účinky a nevzniká naň závislosť.Roztok aplikujte lokálne na pokožku v okolí nosa. Potierajte podľa potreby niekoľkokrát denne.Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku lieku.Dermatologicky testované.Originálna receptúra.Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote.Neskladovať na priamom slnku.Chrániť pred mrazom! Ide o NOVÝ tovar,vhodný aj ako darček.
  • Rozmery: Ingredients (INCI): Aqua, Sodium Chloride, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate Objem 30ml
  • Veľkosť: 30
  • Značka: MVDR.PANTÚČEK TOPVET
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,19 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)