Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Morský vápnik + vitamín D

Nový tovar k prodeji

Morský vápnik a vitamín D od Wellness by Oriflame predstavuje jednoduchý spôsob, ako si doplniť výživu potrebnými minerálnymi látkami na podporu hustoty kostí a zdravia zubov.

Vápnik a vitamín D sú kľúčové živiny potrebné pre silné kosti a zuby. Môže byť však náročné dosiahnuť ich optimálny príjem len zo stravy.

Dosiahnutie adekvátneho množstva vápnika v kostiach do veku 30 rokov je dôležité na zníženie rizika krehkých kostí vo vyššom veku.

Adekvátny príjem vápnika a vitamínu D spolu s vyváženou stravou a pravidelným cvičením môže znížiť riziko krehkých kostí.

Morský vápnik a vitamín D od Wellness by Oriflame obsahuje komplex AquaminTM, prírodný zdroj vápnika získavaného z morských vôd, a vitamn D pre optimálne vstrebávanie.

AquaminTM, prírodný morský zdroj vápnika, obsahuje ďalších 70+ stopových prvkov.

Získavané udržateľným spôsobom z čistých islandských vôd.

S vitamínom D na optimálnu absorpciu.

Perfektný produkt bez obsahu mlieka na doplnenie vápnika.

Balenie obsahuje 30 tabliet.
Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Všetky porovnania boli urobené s ohľadom na NVP EÚ 100 % pre príjem vápnika (800 mg). Vyvážená strava pozostáva z rozmanitých ingrediencií a rozličných druhov vápnika. Neodporúčame nadmernú konzumáciu vápnika len z jedného zdroja, ani jeho nahradenie výživovými doplnkami. V prípade zdravotných ťažkostí konzultujte používanie výrobku so svojím lekárom.
  • Značka: ORIFLAME
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 13,00 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*