Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Krabička na jedlo z bambusového kompozitu so vzorom WV modro.biela je určená na viac použití ako EKOlogická varianta plastových krabičiek,ktoré mnohé naše deti používajú na desiatu či zbalenie jedla na výlety a do táborov...Materiálom je bambusový kompozit (60%), melamín (35%), kukuričný škrob (5%) a recyklovaný silikón. Značka Bambootique.Bezpečné pre potraviny: ÁNO. Vyrobené z kompozitu udržateľne pestovaného a rýchlo obnoviteľného organického bambusu zmiešaného s kukuričným škrobom a melamínom pre dlhú životnosť.Bambus je recyklovaný z odrezkov vzniknutých pri výrobe paličiek na jedlo.Tento rad je bez BPA,opakovane použiteľný a bez ftalátov.
Krabičky sú vhodné tak pre horúce ako aj studené nápoje či pokrmy.NEPOUŽÍVAJTE s nápojmi alebo jedlom presahujúcim teplotu 70°C, hrozí nebezpečenstvo oparenia! Krabičky NIE SÚ vhodné na ohrievanie jedál v mikrovlnnej rúre!!! Ide o NOVÝ tovar v obmedzenom množstve,objednávajte rýchlo !!! Vhodné ako darček po celý rok :-D
  • Rozmery: Výška 6.5cm / Šírka 19cm / Hĺbka 13cm/ farba modro-biela
  • Značka: GREAT BRITAIN
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)