Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Modrý kremeň je kameňom pokoja, mieru a harmónie.Odstraňuje stres a napätie Pozdvihuje ducha a navodzuje stav hlbokej pohody.Aktivuje čakry krku a tretieho oka.Zlepšuje komunikáciu.Podnecuje duševné videnie.Zlepšuje hovoriť pravdu.Podobne ako mnoho modrých kameňov modrý kremeň podporuje logiku,rozvoj,prehlbuje meditáciu. Pomáha vyjadriť sa presnými slovami,odstraňuje trému pri prejavoch,pohovoroch či skúškach.Prináša pokoj a rovnováhu k učeniu,sústredenie,meditovanie,otvára tretie oko.Lieči infekcie krku,žalúdok,zápaly,vredy a následky stresov.Pomáha pri úpale a stuhnutých svaloch, najmä na krku.Modrý kremeň je najvzácnejší zo všetkých druhov kremeňa, a preto sa jeho energia a vlastnosti považujú za zvláštne. Vedci nemôžu vysvetliť princíp svojho pôsobenia, je však spoľahlivo známe, že tento klenot môže pomôcť,aj keď je klasická medicína bezmocná.Tento kameň je predovšetkým vhodný pre Váhy a Škorpióna.stačí umyť pod prúdom teplej vody.Je možné použiť jemný čistiaci prostriedok, ktorý nepoškodí minerál.To pomôže nielen očistiť kremeň od vonkajšieho znečistenia,ale tiež z neho odstrániť cudziu energiu.Dobíjanie na dennom svetle pod modrými nebom.
  • Rozmery: Leštené kamene Modrého kremeňa v tvare nepravidelných sekaných zŕn,navlečené na gumičke. Dĺžka náramku je 16-18 cm.
  • Veľkosť: 18
  • Značka: RUČNÁ REMESEL.PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 2,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)