Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tak ako poznáme rôzne mastičky pod názvom Tigria masť,tak existuje pomerne pohodlné a dlhodobo použiteľné riešenie: NÁLEPKY.Otvoríte vrecúško (kde ich je 8ks),rozhodnete sa,či ju chcete použiť celú,alebo len z nej časť odstrihnete (veľkosť 8x12,5cm),stiahnete ochranný pásik a prilepíte na boľavé miesto.Či máte reumu,artritídu,ste po úraze,alebo po náročnom športovom výkone (alebo máte vysunutú platničku a neskutočne vás bolí chrbát,hlava,končatiny a pod.),úľava príde pomerne rýchlo... Nálepka môže ostať na boľavom mieste max.12hodín.Potom odlepte (nie je použiteľná opakovane).No napriek tomu vstrebané silice budú pôsobiť ďalších 8hodín...NEPOUŽÍVAJTE na sliznice,otvorené rany,poškodenú pokožku či pri alergii na účinné látky!Nie je určené pre deti do 3rokov !
ROZMĚRY: gáfor, mentol, eukalypt, klinčekový olej. Sama ich používam v prípade bolestí pri posunutých platničkách,blokádach a pod,moji pacienti ich radi používajú miesto klasických liekov...overené časom a pacientami :-DKUK aj na ostatné moje aukcie či na MMB,za jedno poštovné 0.95obyčko či 1.95doporučene sa Vám to určite oplatí!.POZOR!! ak riskujete obyč zásielku,beriete na vedomie,že pošta môže vašu zásielku stratiť (bez podacieho čísla sa nedá nájsť,reklamovať ani získať žiadna náhrada=čo by bola škoda!). Ja neodoslaním zásielky okrem negatívnej skúsenosti (a možno hodnotenia) nezískam NIČ!!! tovar odosielam PO zaplatení! Ďakujem,že čítate a rešpektujete moje podmienky...
  • Rozmery: 8ks v jednom balení o rozmere 8 x 12,5cm
  • Značka: VIETNAM
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)