Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Rastlina Orthosiphon (trubkovec) obsahuje orthosiphonín glykozid,malé množstvo alkaloidov,triterpénové saponíny,flavonoidy,beta-sitosterol,triesloviny,organické kyseliny, meď,selén,zinok...Má močopudný účinok,sprevádzaný vylučovaním chloridov,močoviny a kyseliny močovej močom z tela.Má protikŕčový účinok na orgány hladkého svalstva a zvyšuje vylučovaciu aktivitu žalúdka+vylučovania žlče.Čím dochádza aj k upokojeniu organizmu (odstránenie príčiny kŕčov).Orthosifón je dôležitý v komplexe opatrení na opuchy, ku ktorým dochádza v dôsledku zhoršenej funkcie obličiek a chronického srdcového zlyhania. Zloženie: 0,2 g suchý extrakt z ortosifónových tyčiniek - 100,0 mg, suchý extrakt z koreňov čakanky (inulín - 60,0 mg) - 70,0 mg; pomocné látky.
Možno odporučiť na normalizáciu hladiny cukru v krvi a zlepšenie fungovania močového systému,pri DNE,artritíde,zápaloch žlčníka aj žalúdka.Pre dospelých a deti staršie ako 12 rokov 2-3 tablety trikrát denne 20-30 minút pred jedlom, zapiť vodou.Doba užívania 1 mesiac. Ak je to potrebné, zopakujte priebeh podávania po 20 dňoch. Ďalšie predĺženie pod dohľadom lekára alebo fytoterapeuta. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výrobok nenahrádza pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Pred použitím sa odporúča konzultovať s lekárom. Nenávykové. Bez GMO.Kontraindikácie: individuálna citlivosť na zložky lieku, deti do 12 rokov, gravidita a laktácia.
  • Rozmery: 60tabletiek
  • Veľkosť: 60
  • Značka: RUSKO
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)