Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Jód z Kelpu 90tbl

Nový tovar k prodeji

Jód je veľmi dôležitý biogénny prvok, ktorý je nevyhnutne nutný pre správnu funkciu celého organizmu. Jód je súčasťou hormónov štítnej žľazy, a preto prispieva k jej normálnej funkcii a správnej tvorbe hormónov štítnej žľazy. Tieto hormóny ovplyvňujú látkovú premenu a energetický metabolizmus celého organizmu. Jód podporuje tiež prirodzený stav pokožky, normálne rozpoznávacie funkcie a činnosť nervovej sústavy.

Kelp je morská riasa, ktorá je prírodným zdrojom jódu. Kelp má vplyv na podporu normálneho trávenia - stimuluje prirodzenú činnosť črevného traktu, prispieva k pocitu sýtosti a napomáha ku kontrole telesnej hmotnosti. Vďaka prirodzene vysokému obsahu jódu kelp ovplyvňuje činnosť štítnej žľazy, vrátane produkcie hormónov, podporuje hormonálny systém a energetický metabolizmus. Adekvátny príjem jódu je najdôležitejšia u tehotných a dojčiacich žien, diabetikov, kardiakov, osôb s vysokým krvným tlakom, vegetariánov a vegánov.Odporúčané dávkovanie: 1 tableta denne. Celú tabletu prehltnite a zapite dostatočným množstvo tekutiny. V čase tehotenstva a dojčenia určí dávkovanie lekár.
  • Rozmery: V balení je 90tabletiek.Výrobca razí heslo: Vidím,čo kupujem!
  • Veľkosť: 92
  • Značka: VITAHARMONY
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)