Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

1. Klinčekový olej (eugenia caryophyllata) je produkt destilácie parou klinčekov, zvyčajne pochádzajúcich z Madagaskaru.
2. Bazalkový éterický olej (ocimum basilicum) sa vyrába sa parnou destiláciou bazalkových listov.Podporuje činnosť štítnej žľazy,epifýzy,nadobličiek a hypofýzy.
3. Éterický olej z citrónovej trávy (lemongrass) sa získava parnou destiláciou.Citrónová tráva pochádza z Indie a je veľmi účinná na problémy štítnej žľazy.
4. Éterický olej z pelargónie voňavej (pelargonium graveolens) alebo muškátu sa získava parnou destiláciou listov.
5. Rozmarínový esenciálny olej (rosmarinus officinalis) sa získava parnou destiláciou z rastlinky pôvodom z Maroka.Posilňuje činnosť štítnej žľazy a mozgu.
6. Éterický olej z myrhovníku pravého (commiphora myrrha)parnou destiláciou plodov myrhovníka.Posilňuje imunitný systém a zlepšuje zdravie štítnej žľazy.
7. Éterický olej zo santalovníka bieleho (santalum album).Vyrába sa destiláciou z dreva tohto indického stromu.Okrem štítnej žľazy upravuje činnosť epifýzy.
V balení je 10ml zmesi týchto silíc (éterických olejov).Používa sa tak,že čistý kvapnete do krčnej jamky na pokožku a krúživými pohybmi jemne votriete do oblasti štítnej žľazy.Ak je Vaša pokožka veľmi citlivá,použite nosný olej (jojoba,kokos,mandľa,marhuľa alebo broskyňa,kde na 100ml nosného oleja použijete 10-25kvapiek aromatickej zmesi).Používajte výhradne ráno po zobudení!
  • Rozmery: 10ml zmesi v tmavej liekovke s dávkovacím mechanizmom
  • Značka: JA,EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)