Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Pred 200 rokmi sa ľudia liečili iba prostriedkami z prírody.Dnes sa k tejto starej múdrosti zase vraciame.To, že rastliny disponujú veľkou liečivou silou je vedecky dokázané a všeobecne známe už po stáročia.Prírodná medicína často pomáha rovnako dobre ako niektoré chemicky vyrobené lieky.Agát sa používa pri pálení záhy,pri migrénach, zlepšuje látkovú výmenu, povzbudzuje vylučovanie tráviacich enzýmov,zlepšuje chuť do jedenia. (a tu je nutné podotknúť,že ide o BEZPEČNÚ bylinku,ktorej bonusom je príjemná chuť-na rozdiel od takej paliny či zemežlče,čo ju predurčuje aj na použitie u detí,starších ľudí a pod.), pomáha pri reumatizme... ak sa Vám nechce či nemôžte variť čaje,využite možnosť použitia v kvapkovej forme (napr.v práci či na dovolenke).Máte na výber viac typov balení,vždy však s návodom a kvapkacím mechanizmom... Kvapky NEODPORÚČAM len pri EPIlepsii (pre hoci nízky obsah alkoholu,ale predsa) a taktiež pri liečených závislostiach!
  • Rozmery: balenie 25ml=2,99 / 50ml=4,49 pri objednaní čaj(100g)+kvapky (50ml) sú kvapky v cene 3,99€ ! z posledného ručného zberu v čistých oblastiach mimo ciest,za priaznivého počasia
  • Značka: JA,EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 2,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)