Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Agátový čaj je výborný bylinkový nápoj kvôli charakteristickej chuti aromatických zložiek.V balíčku dostávate 100% agátový kvet (Robiniae flos) z poslednej ručne zbieranej úrody v čistom prostredí (nie je zbieraný pri cestách).Má mierny proti kŕčový účinok na steny hladkého svalstva žalúdka a čriev. Podporuje tvorbu tráviacich štiav a enzýmov, čím zlepšuje chuť do jedla a trávenie(preto vhodný aj pre deti,aj starých ľudí). Má aj močopudný a mierne odvodňujúci účinok, proti kŕčový účinok v močových cestách. Pre obsah chuťových a vonných látok je vhodné agátový kvet používať všade tam, kde je treba vôňu a chuť čaju zlepšiť.V balení v papierovom vrecúšku je 50g čistého kvetu.
Použitie: 1 ČL bylinky do šálky horúcej vody (2,5-3dcl,80°-90°C),zakryté necháme lúhovať 20-30 minút, potom precedíme.Je vhodný aj do zmesí a nie je problém s dlhodobým používaním.Vhodný pre deti,chorých,zdravých,starších ľudí či tehuľky a kojace maminy...
  • Rozmery: 50g
  • Veľkosť: 50
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 2,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)