Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

100% silica LITSEA CUBEBA má silné antibakteriálne vlastnosti.Je vysoko účinná pri LIEČENÍ a PREVENCII infekcií,dokonca aj proti E. Coli.Pomáha pri relaxácii a reguluje nervové stavy.Nastavuje pocit pozitivity,dobrej nálady a to fyzicky aj psychicky.Znižuje pocity stresu,úzkosti,smútku,únavy a napätia,zvyšuje celkový pocit pohody a relaxácie a zároveň poskytuje úľavu všetkým,čo trpia nespavosťou.Povznáša,povzbudzuje a zvyšuje koncentráciu.Využíva na liečenie problémov súvisiacich s trávením,lebo pomáha stimulovať tráviaci systém a zlepšovať jeho fungovanie.Má silné protizápalové prvky.Mierni bolesti kĺbov a svalov,je účinná pri regulácii a normalizácii srdcovej arytmie.Vnikajúco čistí pleť a póry, zbavuje ju toxínov a nečistôt.Zatočí s akné a mastnotou a reguluje jej tvorbu, výsledkom čoho je vyhladená pleť s užšími pórmi.Vhodný ako súčasť masážnych a kúpeľných olejov + do difuzérov. Dobre sa kombinuje s čajovníkom, levanduľou, ružou, santalom, cédrom, neroli či rozmarínom.Profil vône je svieži,citrusový mierne nasládly a mierne korenistý.CHLADIVÝ (využitie pri potení,bolesti,horúčkach...).Hlavnými zložkami sú
citral,neral,geranial,d–limonene,o-cymene.V balení v tmavej liekovke s kvapkátkom nájdete 10ml 100%prírodnej silice bez chémie,konzervantov či farbív.Neužívať vnútorne a až do pôrodu nevhodné pre ženy v II. a III.trimestri na pokožku.Pri pôrode však vhodný :-D na zmiernenie bolestí!
  • Rozmery: 10ml
  • Značka: EKO,BIO VIETNAM
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)