Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Antibakteriálne vložky do topánok SISI doprajú pohodlie Vášmu chodidlu! Nosenie topánok sa stane pohodlím aj po celom dni.Tieto vložky do topánok poskytujú pri chôdzi oporu chodidlu vďaka svojej funkcii tlmiť nárazy.Keďže sú nárazy pri došľape tlmené,Vaše kĺby sú takisto menej zaťažované.Zdravotné vložky rovnako tak chránia pätnú ostrohu,ktorá býva bolestivým miestom.Pozostávajú z penovej a textilnej vrstvy,ktorá je antibakteriálna.
Anatomické vložky sú veľmi príjemné na nosenie.Anatomický tvar poskytuje správnu oporu pre chodidlo.V prednej časti pozostávajú z viacerých výčnelkov,kt.jemne masírujú chodidlo a chôdza sa stáva príjemnejšou.Sú vhodné pre každého,kto trpieva bolesťami chodidiel alebo len jednoducho chce svoje chodidlá hýčkať počas chôdze,aktivite či už sú to mladí, starší alebo športovci.Strihacie vložky sú vo veľkosti 40-46, ktorú si podľa potreby upravíte podľa seba. Vložky stačí zastrihnúť pozdĺž vyznačenej línie pomocou ostrých nožničiek. Výborne pre šport.
  • Rozmery: Obsah balenia:1 pár.Opora pre chodidlo.Antibakteriálna vrstva.Tlmia nárazy, šetrenie kĺbov.Bránia vzniku otlakov.Vhodno pre DIAbetikov.
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)