Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Difuzér do auta KOLESO

Nový tovar k prodeji

Zabudnite na umelé vône do áut,ktoré nelahodia nášmu zdraviu.Toto sú čisto prírodné vône do auta,ktoré sa dajú opakovane použiť.Môžete si vybrať svoje obľúbené vône a pocítite pozitívne účinky na svoje zdravie.Pre tieto Aromadifuzéry do auta odporúčam 100% silice,Esenciálne Oleje alebo Zmesi,stačí si vybrať zo širokej ponuky (prípadne napísať na mail carovnacajovna@gmail.com či sem na MMB svoju požiadavku na vôňu).
Rozmer samotného difúzera je 33 mm. Designový medailón obsahuje plstenú podložku, ktorá absorbuje niekoľko kvapiek esenciálneho oleja či silice.Stačí pripevniť k ventilačnému panelu v aute,aby sa vôňa mohla samovoľne uvoľňovať.Difuzér je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a dodáva sa s 10 umývateľnými a opakovane použiteľnými plstenými podložkami v rôznych farbách.Skrášlite svoje auto s jedinečným šperkom :-D.Vyberte si vlastnú vôňu a nemusíte používať partnerovu...Balenie obsahuje 10 znovu použiteľných rôznofarebných a umývateľných plstí.
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)