Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Vychutnajte si svoj výlet autom s týmto jedinečným aromadifuzérom.Môžete si vybrať svoje obľúbené esenciálne oleje,zmesi či parfémy a zažite pozitívne zdravotné výhody,ktoré poskytujú pri šoférovaní. Designový medailón obsahuje plstennú podložku,ktorá pojme niekoľko kvapiek oleja či silice.Stačí potom pripevniť difuzér k ventilačnému panelu v aute, aby vôňa mohla prúdiť Difuzér je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a dodáva sa s 10 umývateľnými a opakovane použiteľnými plstenými podložkami v rôznych farbách.Môžete tak mať "svoju" vôňu v aute vždy,keď ju potrebujete (a nemusíte používať partnerovu). Niekedy potrebujeme upokojiť,inokedy naopak povzbudiť.Ak máte v aute napr.svokru,určite oceníte pokoj,ktorý potrebujete pri šoférovaní... ani deťom či tehuľkám nemusí byť nevoľno,ak zvolíte správny "tón" vône (napr.,postavený na zázvore=ďumbieri)
Zároveň tým skrášlite svoje auto ako jedinečným šperkom.Dodávaný v krabičke.Ide o NOVý tovar,vhodný ako darček (aj pre tatka,svokra,brata či manžela) :-D
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 11,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)