Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Ste unavení a vyčerpaní?trpíte stresom? depresiami? ste pod stálym tlakom?zle spávate alebo ste mimoriadne podráždený? Ak ste aspon na jednu z otázok odpovedali ÁNO, sú tu SLNIEČKOVÉ KVAPKY ako riešenie ... sú namiešané tak,že sa dajú užívať bez obmedzenia množstva či času. Kvapky Vám spríjemnia deň, poriešia depky a pomôžu lepšie a výdatnejšie spať ... odstraňujú stres, zmierňujú nervové vypätie.Už Vás šéf nerozhodí :-) !!! Sú vhodné aj pre deti,tehuľky či kojace maminky,výhradne ich však nesmú užívať ľudia trpiaci EPIlepsiou a pri liečbe závislostí (hoci pre minimálny,ale predsa obsah alkoholu). Táto dávka Vám vydrží cca 3-4 týždne, ak máte do 60kg,ak viac tak o čosi menej,pretože na 1kg sa počíta na deň 1kvapka (ak máte teda 70kvapiek,rozdelíte to do 2-3dávok PO jedle.Napr Ráno 25 - Obed 20 - Večer 25kvapiek alebo ráno 35 a večer 35kvapiek).Keďže kvapky sú silnejšie ako čaj,je dobré ich užívať PO jedle! Výborne dopĺňajú Slniečkový čaj (nájdete na MMB).Môžete ich však na rozdiel čajíku hodiť do kabelky či batožiny (na dovolenku) ...KUK aj na ostatné moje aukcie či na MMB,za jedno poštovné 1.99obyčko či 2.50doporučene sa Vám to oplatí!POZOR!! ak riskujete obyč zásielku,beriete na vedomie,že pošta môže vašu zásielku stratiť (bez podacieho čísla sa nedá nájsť,reklamovať ani získať žiadna náhrada=čo by bola škoda!). Ja neodoslaním zásielky okrem negatívnej skúsenosti (a možno hodnotenia) nezískam NIČ!!!
  • Rozmery: 25ml=2.50€ alebo 50ml=4.49€ pripravené špeciálne mnou pre Vás !Bylinky ekologického hospodárstva! ručne zbierané.
  • Veľkosť: 50
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)