Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

tyčinky MAGICKÝ ANJEL

Nový tovar k prodeji

Vonné tyčinky Magický anjel sú charakteristické veľmi príjemnou arómou Aloe Vera.Tieto vonné tyčinky Vás prevedú pokojnou cestou do ďalekej magickej krajiny.Upokojujú myseľ, zlepšujú duševnú jasnosť, a pomáhajú v duchovnej praxi.Môžete si ich zapáliť doma,v kancelárii,obchodíku...kdekoľvek to potrebujete...Balenie obsahuje 15ks vonných tyčiniek o dĺže 22cm,ktoré sú vyrábané tradične ručne v Indii výhradne z prírodných surovín ako sú byliny, sušené kvety, esenciálne oleje a ďalšie prírodné ingrediencie bez použitia chémie.
Vonné tyčinky pôsobia antistresovo, upokojujú myseľ a majú celý rad pozitívnych účinkov na psychiku človeka, navyše čistia a dezinfikujú ovzdušie.Použitie: Vonnú tyčinku umiestnite do stojana na to určenom. Potom tyčinku zapáľte a nechajte na krátku chvíľu rozhorieť. Oheň pohybom ruky zhasnite a tyčinku nechajte iba tlieť. Ak nechcete použiť celú tyčinku, môžete ju počas tlenia zhasnúť pritlačením tlejúcej koncovej časti o nehorľavú podložku.
  • Rozmery: V 1papierovom baleníšesťhrannej krabičke) sa nachádza 15 ks tyčiniek o dĺžke 22cm
  • Veľkosť: 15
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA INDIA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 1,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)