Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Vonné tyčinky Stamford sú vyrábané tradičnou ručnou výrobou a z nadčasových receptov v Indii.Čistý,bez problémov horiaci dym,Vás dopraví do iného sveta s upokojujúcimi vôňami, ktoré vyhovujú každej nálade alebo meditácii.Dané vonné tyčinky sú vyrábané zo zreteľom na životné prostredie a výlučne z prírodných produktov.Vonné tyčinky Mesačný Anjel obsahujú upokojujúcu kvetinovú arómu,ktorá pochádza z orientálneho parfumu, filtrovaného v dychu samotného Mesiaca.Upokojujú myseľ, zlepšujú duševnú jasnosť, a pomáhajú v duchovnej praxi.Balenie obsahuje 15ks tyčiniek o dĺžke cca 22cm.Vonné tyčinky pôsobia antistresovo, upokojujú myseľ a majú celý rad pozitívnych účinkov na psychiku človeka, navyše čistia a dezinfikujú ovzdušie.
Použitie: Vonnú tyčinku umiestnite do stojana na to určenom. Potom tyčinku zapáľte a nechajte na krátku chvíľu rozhorieť. Oheň pohybom ruky zhasnite a tyčinku nechajte iba tlieť. Ak nechcete použiť celú tyčinku, môžete ju počas tlenia zhasnúť pritlačením tlejúcej koncovej časti o nehorľavú podložku.
  • Značka: STAMFORDSTICKSGB
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 1,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)