Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Aroma Prívesky(Strom Života) s priemerom 25 mm=sú najnovší spôsob,ako si vychutnať svoje obľúbené esenciálne oleje.Tieto náhrdelníky s príveskom sú vyrobené z chirurgickej nehrdzavejúcej ocele.Jedno balenie obsahuje prívesok s magnetickým uzáverom o priemere 25 mm, 60 cm dlhý náhrdelník, 11 znovu použiteľných plstených krúžkov ako nositeľov vône.
Vložte plstenú vložku do prívesku a nakvapkajte 3-4 kvapky esenciálneho oleja(silice či zemsi) na plsť.Prívesok zatvorte a užívajte si efekt svojho obľúbeného éterického oleja po celý deň.Ide o vhodnú aromoterapiu najmä pre alergikov,nakoľko vôňa sa nedáva na pokožku,ktorú teda nedráždi :-D.Zároveň môžete svoje vône striedať podľa potreby,zdravotného stavu a nálady...jeden deň môžete použiť silicu na povzbudenie,inokedy na upokojenie a v prípade choroby napr.na lepšie dýchanie... Ide o NOVÝ tovar,vhodný aj ako (vianočný) darček!
  • Rozmery: priemer prívesku 25mm / dĺžka retiazky 60cm / materiál nehrdzavejúca chirurgická oceľ / Váha 0,0140Kg
  • Veľkosť: 25
  • Značka: AWG
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)