Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Vydymovacie bylinné zväzky,nazývané vydymovadlá/vykurovadlá sa používajú už po stáročia.Americký Indiáni či šamani rôznych národov ich používali pri obradoch na očistenie domov pri zaháňaní rôznych chorôb a zlých duchov.V dnešnej dobe sa vydymovadlá používajú najmä pre svoje očistné a dezinfekčné účinky.Taktiež pri meditáciách a pri modlitbách.Očisťujú priestory,predmety ale aj auru od negatívnych energií.V tomto prípade sa jedná o šalviu s prímesou živice dračej krvi.Vôňa surovej dračej krvi je zvyčajne zamatová,živicová,so sladkastým nádychom.V minulosti sa dračia krv využívala hlavne ako vydymovadlo pri odstraňovaní veľmi silných negatívnych energií.
Použitie zväzku je jednoduché.Zväzok sa zapáli,krátko nechá rozhorieť,plameň sa sfúkne a nechá tlieť v nádobke napr.mušli,tanieriku alebo v miske z nehorľavého materiálu.Dym z kadidla môžete rukou alebo perím rozptýliť po miestnosti. Po rituále môžete tlejúci koniec odstrihnúť,nechať dohorieť a zvyšok zväzku použiť nabudúce.Dĺžka zväzku je 22.5cm.
  • Rozmery: 22,5cm / váha cca 120g
  • Značka: RUČNÁ REMESEL.PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 16,39 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)