Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Vysoko účinný obnovovací denný krém s hydratačným účinkom, ktorý oživuje a obnovuje mladistvý vzhľad pleti a zároveň prináša vašej pleti a zmyslom úžasný zážitok. 100% ženám sa zlepšil vzhľad 5 kľúčových znakov starnutia pleti*. Obsahuje OF25.
• redukuje vrásky
• spevňuje pleť
• obnovuje kontúry tváre
Účinok: S obsahom exkluzívnej technológie s využitím legendárnej rastliny Tilicora a vzácnych minerálov, ktoré odstraňujú škodlivé vplyvy a obnovujú tak pleťové bunky pre dokonalú pleť v úžasnom stave. Viditeľne odhaľuje oživenú, mladistvú a podmanivú pleť. Znižuje viditeľnosť hlbokých vrások a obnovuje kontúry tváre, vďaka čomu pleť vyzerá oveľa pevnejšie a elastickejšie.
Výskum** dokazuje, že pleť je okamžite oveľa elastickejšia. Po 2 týždňoch je redukovaná viditeľnosť hlbokých vrások a farebných nedokonalostí. Po 4 týždňoch je pleť pevnejšia a vypnutejšia. Klinicky, dermatologicky a alergiologicky testované. Hypoalergénne. Nekomedogénne.
Použitie: Každé ráno naneste na vyčistenú tvár a krk. Ak potrebujete naneste predtým než sa vystavíte slnečnému žiareniu. Pre najlepšie výsledky pokračujte s Obnovovacím nočným krémom Ultimate Multi-performance.Nemusíte si vyberať medzi profesionálnymi výsledkami a luxusným vzhľadom – inovované krémy línie Ultimate Multi-Performance značky Anew prinášajú oboje. Vďaka sile ázijských rastlín tiliacora tiandra a eclipta prostrata tieto krémy redukujú viditeľnosť vrások, pleti poskytujú luxusnú hydratáciu, spevňujú ju a prinavracajú tvári mladistvé kontúry. Pleť získava žiarivý, mladistvý a výrazne spevnený vzhľad. Aktívne látky spolu s ochranným faktorom OF25 poskytujú širokospektrálnu ochranu pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia.
  • Značka: AVON
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*