Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Amulet so symbolom oka,ktorému sa hovorí BOŽIE OKO,Evil Eye alebo Nazar.Tento symbol je už po stáročia vnímaný ako silná ochrana pred urieknutím,uhranutím,nešťastím či kliatbou. Poskytuje ochranu svojmu nositeľovi.Ideálne v prípade,že sa vo Vašom okolí vyskytuje človek,ktorý vám chce (vedome či nevedome) škodiť,nepraje vám nič dobré a závidí.Svojmu nositeľovi toto ochranné oko prináša šťastie a posiľňuje jeho schopnosti.
Môžete ho používať ako osobný talizman (netradičný šperk),prívesok na peňaženke,kabelke,kľúčoch... alebo zavesiť v dome na ochranu pred všetkými nevítanými vplyvmi.Ide o ručne fúkané sklo,s priemerom cca 4-4,5cm (keďže ide o ručnú prácu,každé jedno oko je jedinečné a mierne odchýlky v kusoch,tvare,farbe a pod. je znakom originality,nie nekvality...).Ide o NOVÝ tovar,vhodný aj ako darček.Dodávané v darčekovom balení,preto ho môžete využiť pri akomkoľvek sviatku,poďakovaní či gratulácii ...komukoľvek (aj svokre či šéfovi) :-D po celý rok!
  • Rozmery: priemer cca 4-4,5cm,materiál ručne fúkané sklo
  • Veľkosť: M
  • Značka: RUČNÁ REMESEL.PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 2,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)