Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Jedným spôsobom, ako docieliť vysnívanú postavu je tvrdá drina v posilke a upravená strava. Samozrejme, nemusí to byť také ťažké.Dnes sa vymyslelo množstvo pomôcok,ktoré nám pri realizácii sna o krásnej postave pomôžu.Vyskúšajte náplasti na chudnutie,ktoré sú špeciálne prispôsobené nielen na partie brucha,ale aj stehien,zadku či rúk.Vďaka ich zloženiu účinne dopomôžu spaľovať tuky. Jednoducho si ich nalepíte na konkrétnu partiu a náplasti pracujú za vás! Ak sa mrknete ku mne na MMB,nájdete aj XXL veľké LEN na oblasť brucha,ktoré môžete skombinovať s týmto druhom menších pre zvýšenie účinku a lepšie formovanie postavy.V kancelárii aj pri ceste na nákup, dokonca aj v spánku.Vďaka špeciálnemu tvaru nebude náplasť brániť správnemu dýchaniu.Jej použitie je bez vedľajších účinkov.Odstráňte ochrannú vrstvu náplasti a nalepte na požadované miesto na tele.Nenalepujte na otvorené rany.Dôkladne pritlačte na pokožku, nechajte 2-3 minúty v kľude,aby dokonale priľnula k pokožke. Zo začiatku sa odporúča doba nosenia 4-6 hodín,ktorú postupne zvyšujte do 8 hodín po dobu 6 týždňov.Po odstránení náplasti ošetrite miesto vodou a jemným telovým mliekom.Pri používaní náplastí a zlepšeniu ich účinku sa odporúča zvýšený príjem tekutín,úprava stravy a cvičenie. zloženie: sophoricoside, kofeín, capsacin, katechín (extrakty, ktoré sú veľmi účinné pri spaľovaní tukov)
  • Rozmery: 8ks náplastí v aktuálnom balení / vhodné kombinovať s menšou náplasťou na brucho(10ks v balení) alebo náplasťou XXL na brucho (5ks) či detoxikačnými náplasťami na chodidlá
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 6,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)