Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Nie raz potrebujeme ochranu...doma,v práci,škole, medzi "priateľmi" ...Pentagram naozaj výborne chráni proti zlým energiám či čarom ale aj černej mágii.Znak pentagram nazývaný aj Moc svetla je základným čistým znakom ochrany.Štít,ktorý odráža zlé priania a kliatby a vracia ich k pôvodcovi (tvorcovi).Chráni v priebehu magických praktík a úkonov.S jeho pomocou je možné sily zla zviesť na určité miesto a tam ich spútať (podobne ako hromozvod zvedie blesk do zeme,kde sa rozplynie bez toho,aby poškodil čokoľvek v dome). Dovoľuje vládnuť mocnými nevšednými silami.Táto sviečka pôsobí na základe energetickej informácie uloženej priamo vo vosku sviečky a táto je aktivizovaná rituálom dobra a svetla (teda nič pre temné sily).
Ide o NOVÝ tovar v obmedzenom množstve v predajni,je vhodným darčekom :-D.Nezabúdajte na zásady bezpečného pálenia na nehorľavej podložke,pozor na prítomnosť detí a zvierat!
  • Rozmery: veľkosť sviečky je cca 6 x 10cm,použitý je palmový vosk,farba zlatožltá s hnedočerveným vzorom pentagramu v kruhu.Ručná práca
  • Veľkosť: M
  • Značka: RUČNÁ REMESEL.PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)