Odpovedať na inzerát

Použitý tovar k prodeji

Byť lekárom v metternichovskom Rakúsko-Uhorsku je síce vysnívaná cesta životom,ale nie tak jednoduchá,ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať...najmä,ak sa do životnej cesty pripletie láska a politika naraz...zrazu miesto Európy sa hlavný predstaviteľ ocitne v Amerike ..."slobodná" krajina nemusí byť až taká slobodná,ako sa na prvý pohľad zdá-najmä pre cieľavedomú mladú ženu,ktorá sa rozhodne byť lekárkou.Stretávame sa s iným pohľadom ako v Dr.Queenovej .-D.Obaja mladí sa stretnú...bude z toho láska? manželstvo? čo kariéra-najmä ak sa stretne Sever proti Juhu v zničujúcej vojne.Ako toto všetko ovplyvní život lekára(ov) na ktorejkoľvek strane...a v príbehu sú vpletené skutočné fakty o postupe medicíny,objavov,očkovania(tak dnes kontroverznej témy) ...skúste vziať do rúk a možno zistíte,že neodložíte neprečítanú! vydanie je síce z r.1993,ale kniha je AKO NOVÁ,nepoškodená a rozhodne príbeh chytí za srdce .-D! BEZ POŠKODENIA!
  • Rozmery: počet strán 398, vydavateľstvo Smena,edícia Libresso,0.48 kg rozmer: 20.5 cm x 13.5 cm / tvrdá väzba s prebalom
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)