Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Či chceme alebo nechceme,vône nás sprevádzajú po celý život.Sú naším mozgom prijímané a vyhodnocované najrýchlejšie. Aromatické molekuly sa nadýchnutím dostávajú až do krvného obehu a pôsobia celkovo na náš organizmus.Ovplyvňujú tak naše emocionálne konanie,dokážu v nás vyvolať určitú náladu,spomienky či atmosféru.Vôna nás dokáže „preladiť“,povzbudiť unavenú myseľ, uvoľniť ju od stresu,aktivizovať činnosť mozgu,vyvolať radosť,zvýšiť pocit sebavedomia,zmierniť bolesť,pôsobiť preventívne proti rôznym problémom.Vôňa "Sedem anjelov" je jemná, čistá, delikátna. Príjemne prevonia priestor a navodí atmosféru vhodnú na rozjímanie aj tvorbu.Silica Sedem anjelov, od výrobcu Green Tree,je určená výhradne pre použitie v aromalampe,vonných vreckách či vonných šperkoch-nie priamo na koži.
Do misky aromalampy nalejte vodu a do nej nakvapkajte 3 - 6 kvapiek silice.Záleží na tom, akú silnú chcete mať vôňu (v miestnosti,aute či so sebou). Nenechajte vodu vypariť úplne, pretože keramické aromalampy by mohli prehriatím prasknúť.KUK aj na ostatné moje aukcie či na MMB,za jedno poštovné 0.85obyčko či 1,65doporučene sa Vám to určite oplatí ! Obmedzený počet kusov v predajni,preto NEVÁHAJTE s objednávkou! Ide o nový tovar,vhodný aj ako (celoročný) darček.Na požiadanie v darčekovom balení za pár centov :-D
  • Rozmery: Objem balenia 10ml silice (zmesi vonných olejov a silíc)
  • Značka: GREENTREE
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)