Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Vápnik - Aquamin - 60 cps.

Nový tovar k prodeji

Biologicky aktívny VÁPNIK Aquamin

Doplnok stravy

Aquamin je multiminerálna zložka pochádzajúca zo zvápenatených morských rias. Táto červená riasa sa získava v čistých vodách severného Atlantiku.
Aquamin obsahuje vysoký podiel vápnika, horčíka, selénu, zinku a ďalších 70 minerálnych látok. Vzájomná interakcia medzi týmito látkami spolu s vysokou biologickou dostupnosťou vytvára z Aquamin unikátny "bioaktívny komplex". Tento komplex je vhodný pri osteoporóze, k zvýšeniu kvality a pevnosti kostí a zubov, k zlepšeniu činnosti svalov a pre podporu funkcie tráviaceho aparátu. Ide o vhodný doplnok pre aktívnych športovcov, ale aj pre deti v obdobiach rýchleho rastu.
Vzhľadom k jeho rastlinnému pôvodu je vhodný aj pre vegetariánov, vegánov, makrobiotiky i zástancov BIO-potravín. Obsah kapsuly je možné vysypať a vmiešať do jedla či nápoja.

Obsah:




1 kapsula
(620mg)


denná dávka
1 - 4 kapsuly


% DDD

Denná odporúčaná dávka

Aquamin


620 mg


620 - 2480 mg


nie je stanovené
z toho vápnik 198 mg 198 - 792 mg 24,75 - 99%

z toho horčík


13,6 mg


13,6 - 54,4 mg


3,6 - 14,5% DDD

Zloženie: Aquamin z morskej riasy Lithothamnion sp. (Prírodný zdroj vápnika - uhličitan vápenatý, prírodný zdroj horčíka - hydroxid horečnatý), želatína (kapsula / kapsula)

Odporúčané dávkovanie: 1 - 2 tobolky 1 - 2 x denne. Pri preventívnom užívaní doporučujeme 1 tobolku denne, pri terapeutickom užívaní až 4 kapsuly denne.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku a v mraze.

Všeobecné údaje: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ukladať mimo dosahu detí. Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Neprekračujte odporúč
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*