Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

BIO EXCLUSIVE UV FILTER ochranný pleťový krém koenzým Q10 51 ml

Znamenitý denný pleťový krém s výhradne minerálnym UV filtrom pre každodennú ochranu Vašej pleti pred účinkami slnečného žiarenia. Minerálna titánová beloba ako UV filter spolu s ďalšími pigmentmi sú spoločne zabudované do bázy obľúbených pleťových krémov Bion. Pigmenty poskytujú ochranný efekt proti slnečnému žiareniu, rad ďalších obľúbených aktívnych zložiek pokožku vyživuje, zvlhčuje a zvláčňuje. Proti vráskam pôsobí obľúbený koenzým Q10. Tukové zložky krému sú posilnené o vzácny arganový olej. Glykácii a tvorbe vrások predchádza karnozín spolu s oleaminom. Pre zníženie nežiaduceho lesku pleti krém obsahuje matovacie pigmenty. Pravidelným používaním tohto denného krému obmedzíte starnutie pokožky vplyvom nežiadúceho ultrafialového žiarenia. Doporučené pre normálnu a zmiešanú pleť, na hydratáciu, výživu a ochranu pred slnečným žiarením na celý deň, so zníženým obsahom tukových zložiek.

Použitie: Nanášajte čistými prstami na pokožku tváre, krku, dekoltu v tenkej vrstve a nechajte vsiaknuť. Poskytuje cestu ku krásnej pestovanej pleti na mnoho rokov. Emulgel je veľmi jemný, v BIO formulácii bez silikónov, parabénov, ropných produktov, s výhradne bezalergénnou parfumáciou. Uchovávajte v chlade. Použitá konzervačná látka sa po nanesení prípravku na pokožku postupne odparuje. Neobsahuje Benzophenone ani octylmetoxycinnamate.
Krém nenahrádza ochranné opaľovacie prostriedky na ochranu pokožky pri intenzívnom cielenom a dlhodobom slnení. Jemná unisex parfumácia umožňuje bežné používanie krému aj pre mužov.
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 5,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*