Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Voodoo amulet LÁSKY

Nový tovar k prodeji

Voodoo nemusí vždy znamenať zlo,smrť či chorobu :-).Pozná aj druhú stranu:LÁSKU,úspech a šťastie a nestavia ich oproti za cenu života...to sú len naše načítané a napozerané "filmové" klišé.Ak chcete lásku,spokojnosť vo vzťahu,rozkoš a naplnenie,je tu pre Vás tento amulet.Loa= Bohyna lásky a mesiaca Erzulia.Jeho významom je slovné spojenie =Najmilovanejšia z loa. Erzulia poskytuje štedro rozkoš pravej lásky práve nositeľovi tohoto amuletu.Materiálom je špeciálna zliatina kovov, ktorá nespôsobuje alergické reakcie. V komplete je kožená šnúrka na krk.Veľkosť prívesku je 35 x 28 mm, dodávané v darčekovom vrecúšku.
(Tajný tip na aktivizáciu pred nosením:Zabaľte hlavičku cesnaku do ružového papiera alebo jemnej látky vhoďte tento balíček do rýchle tečúcej vody ako potok,rieka a pod.Najlepším dňom re takéto čarovanie je utorok) - samozrejme BEZ amuletu ...! Po návrate domov umyjete amulet pod tečúcou vodou a na zadnú stranu vyryjete ostrým predmetom (klincom,nožničkami,nožom) svoje iniciálky= prvé písmeno mena a priezviska= a nebudete musieť strážiť,či vám amulet niekto chytá,pozerá a pod. ... :-D
KUK aj na moje ostatné aukcie či na MMB,za jedno poštovné 0.85obyčko alebo 1.65doporučene sa Vám to určite oplatí! a nielen pred Valentínom :-D!
  • Veľkosť: 28
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 19,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)