Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Vyrábate si doma dekorácie? používate lepiacu pištoľ? obvykle sme zvyknutí,že používame priesvitné bezfarebné lepiace tyčinky,no je čas zmeniť to!!! Na rôzne ozdôbky,šperky, dekorácie a podobné výtvarné umelecké dielka.Ozdobíte rovnako dobre šišky aj veľkonočné vajíčka,alebo upravíte podrážku detských topánočiek tak,aby boli nielen protišmykové na ľade a snehu,ale si ich aj miláčik poznal v škôlke bez potreby čítať :-D... k kuchyni,kúpeľni,obývačke...kdekoľvek! Za pár drobných! V sade je 6ks kvalitných perleťových tyčiniek. Na výber 2varianty: A: modrá+strieborná+červená2ks z každej farby / B:červená+zelená+zlatá každá po 2ks z každej farby (pri objednávke uvádzajte variantu,inak bude zasielaná náhodne).Ide o NOVÝ tovar,vhodný aj ako darček pre tvorilky!
  • Rozmery: 6ks balenie v dvoch variantoch:A: modrá+strieborná+červená2ks z každej farby / B:červená+zelená+zlatá každá po 2ks z každej farby/ 11,3 mm x 10cm
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 1,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)