Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Regeneračný vlasový kondicionér pre citlivú pokožku AVENA SATIVA 260 ml

"Medicinálny" vlasový kondicionér pre citlivú a problematickú pokožku so sklonom k ​​tvorbe ekzémov, k vzniku červených škvŕn, k rýchlej epitelizácii, na pokožku trpiacu atopickým ekzémom a lupienkou. Hlavnou zložkou je extrakt z pomletých zrniek a vlákniny planého ovsa, ktorý obsahuje množstvo účinných látok, ako sú lipidy, glukány, minerály, bielkoviny, polysacharidy, flavonoidy, alkaloidy, avenanthramidy, saponíny, steroly ai. Najcennejšie zložkou pre problematickú pokožku je tento extrakt s avenanthramidmi. Tieto a ďalšie účinné zložky sú spojené s obľúbeným základom kondicionérov Bion. Účinok je zosilnený BIO ovseným olejom a olejom Cannabis. Doplnený o ureu ao kyselinu listovú. Keratín s navýšeným obsahom cysteínu unikátne zregeneruje a spevní už vyrastené vlasy. Kondicionér obsahuje ďalšie obľúbené zložky ako panthenol a extrakt listov rastliny Cannabis. Vyrobený v BIO formulácii, neobsahuje ropné produkty, silikóny, syntetické farbivá, parabény ai.
Použitie: Na mokré vlasy po umytí šampónom naneste primerané menšie množstvo kondicionéru a mnutím vo vlasoch vytvorte kĺzavú penu. Následne krátko prepláchnite vlasy vlažnou vodou, vysušte uterákom a ďalej upravte bežným spôsobom.
S Avene proti prúdu času. Ochrana, výživa, regenerácia- prírodnou silou. Šetrný k Vám i k prírode. Žiadny iný prípravok nemá zloženie ako kondicionér Avena.
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*