Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Spirulina patrí medzi sladkovodné sinice modrozelenej farby, ktorú získala vďaka bohatému obsahu chlorofylu so silným antioxidačným účinkom. Obsahuje veľké množstvo ďalších biologicky aktívnych látok napr. Vitamíny, minerálne látky a dôležité aminokyseliny. Pomáha pri únave a posilňuje imunitu. Hrá tiež významnú úlohu v procese regulácie krvného cukru a hmotnosti. Podporuje tiež činnosť čriev. Spirulina predstavuje čisto prírodný lisované tablety bez prídavných látok pre vitalitu, posilnenie imunity a celkovú energiu. Je okrem iného skvelým doplnkom pre vegetariánov a celiatikov. Tablety sú certifikované britskou spoločnosťou Soil Association so statusom organic.

Odporúčané dávkovanie:
3 - 6 tabliet 1 - 2x denne zapiť dostatočným množstvom tekutiny, 30 minút pred jedlom. Začínajúcim konzumentom sa odporúča spočiatku užívanie 1 - 2 tablety denne a postupne dávkovanie zvyšovať až na odporúčanú dennú dávku. V čase tehotenstva a dojčenia určí dávkovanie lekár.

Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*