Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Masážna bylinná kompozícia vo forme balzamu s vysokým obsahom rastlinných extraktov a silíc. Horské byliny sú používané ako účinná podpora pri svalových a kĺbových problémoch a po náročnom fyzickom výkone. Najmä po zvýšenej fyzickej námahe urýchľujú regeneráciu a znižujú riziko zranenia. Tieto vlastnosti využívajú vrcholoví športovci, pracovníci vo fyzicky náročných profesiách aj rekreační športovci. Okrem toho sa používajú aj ako osvedčený podporný prostriedok pri bolestiach kĺbov, chrbtice, podvrtnuíe a k hojeniu zlomenín.
Použitie:
Aplikujte na bolestivé miesta niekoľkokrát denne. Pre zvýšenie účinku je vhodné prípravok dôkladne vmasírovať. Pre dosiahnutie maximálneho účinku je vhodné naniesť na postihnutú oblasť väčšie množstvo prípravku, obviazať a nechať pôsobiť dlhodobo (napr. cez noc). Po aplikácii nevychádzajte na priame slnko, mohlo by dôjsť k spáleniu kože. Neaplikujte na sliznice a otvorené rany.

Skladovanie:
Uchovajte pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku. Chráňte pred mrazom.

Upozornenie:
Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku lieku. Dermatologicky testované. Nebolo testované na zvieratách.

Zloženie:
Ingredients (INCI): Aqua, Glycerín, Symphytum Officinale extrakt, Aesculus Hippocastanum extrakt, Abies Alba Oil, Pinus Pumilionis Oil, Pinus Sylvestris Oil, Juniperus communis Oil, Arnica Montana extrakt, Rosmarinus Officinalis Oil, Hypericum Perforatum extrakt, Thymus Vulgaris Oil, Eucalyptus globulus Oil, Syzygium aromaticum Oil, Salix Alba extract, Mentha Piperita Oil, mentol, Cinnamomum Camphora extrakt, Gentiana Lutea Root Extract and Veronica Officinalis Leaf Extract and Althea Officinalis Root Extract and Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide, Imidazolidinyl Urea, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,80 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*