Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tonizujúci pleťový krém s koenzýmom Q10, jojobovým olejom a panthenolom je vhodný pre každodenné ošetrenie pleti, ktoré navracia mladistvosť, pružnosť a vitalitu. Alantoín má silné hojivé účinky. Napomáha vyhladzovaniu pleti a obnovuje jej vitalitu.
Koenzým Q10 je súčasťou mitochondrií, bunkových organel, ktoré sú energetickou centrálou bunky a zaisťujú až 95% energie potrebnej pre životné pochody v nej prebiehajúce. Bunka, ktorá nemá dostatok koenzýmu Q10, odumiera. S vekom jeho množstvo v organizme prirodzene klesá.
Z kozmetického hľadiska má mimoriadny význam jeho výrazná antioxidačná schopnosť. Chráni bunky tkaniva pred poškodením a starnutím, prospieva detoxikáciu pokožky a navracia jej pružnosť a vitalitu. Redukuje vrásky i ich jemné kontúry, bráni pred vznikom nových. Odporúča sa tiež ľuďom, ktorí sa viac vystavujú UV žiarenia zo slnka alebo zo solárií, pretože UV žiarenie znižuje množstvo koenzýmu Q10 v koži.
Vďaka prítomnosti vysokomolekulárnych sacharidov v kréme je zaistená maximálna hydratácia pokožky. Vaša pleť bude žiarivejšia, plná energie a zdravie.

- Významne redukuje hĺbku vrások a bráni vzniku nových.
- Obsah koenzýmu Q10 znižuje nežiaduce prejavy starnutia na možné minimum.
- Obohatené vysokomolekulárnymi sacharidy - najnovším hitom v hydratáciu pokožky.
- Obsahuje luxusné zvláčňujúce oleje s prirodzeným obsahom nenasýtených mastných kyselín, minerálov a vitamínov.
- Silnou antioxidačnou schopnosťou neutralizuje nežiadúce voľné radikály.
- Blokuje nepriaznivé dôsledky stresu na pokožku.
- Špeciálny vákuový obal pre zachovanie maximálnej čerstvosti iv priebehu užívania.

Ingredients (INCI): Aqua, Prunus Dulcis oil, cetearyl Alcohol, Etylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-40 hydrogenated Castor oil, Ceteareth-20, Glycerín, Jojoba oil, Biosaccharide gúm-1, Polyacryla
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,50 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*