Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Beta karotén 10.000 mj - BALENIE 1 + 1 zdarma - 100 + 100 tob.

Mimoriadne promo balenie 1 + 1 (100 + 100 kapsúl) obsahuje 2 kusy prípravku Beta karotén 10.000 mj (6 mg) - 100 tob- za cenu jedného kusu tohto prípravku !!!

Karotény sú látky zo skupiny karotenoidov a farbív, z ktorých najrozšírenejší a najznámejší je beta karotén. Je významným prekurzorom vitamínu A, ktorý prispieva k udržaniu dobrého zraku, pokožky a imunity. V tele dochádza k biochemickej premene beta karoténu a to len do tej miery, koľko telo práve potrebuje, zvyšok sa bezpečne vylúči. Nehrozí teda predávkovania ako u vitamínu A. Neobsahuje cukor ani farbivá. Je vhodný pre diabetikov.

Karotenoidy sú látky, ktoré sa vyskytujú prevažne v ovocí a zelenine a dávajú im typické žlté a oranžové zafarbenie. Najbohatšími zdrojmi beta karoténu sú mrkva, marhule, paradajka, mango, broskyne, špenát, brokolica alebo paprika. Karotenoidy sa tiež vyskytujú v živočíšnych zdrojoch, napr. Dávajú zafarbenie vaječnému žĺtku, maslu alebo mäsu lososa.

Beta karotén je prirodzeným zdrojom vitamínu A. Odporúča sa užívať ho v kombinácii so selénom a vitamínom E.
6 mg = 10.000 mj beta karoténu v jednej mäkkej želatínovej tobolke. Užívanie beta karoténu je veľmi dôležité nielen v lete, ale aj pred zimnú dovolenku. Kým voda odráža 25% UV žiarenia, ktoré sa k priamemu žiareniu pripisuje, sneh odráža až 80%.

Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.

Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Odporúčané dávkovanie:
1 kapsula denne. V tehotenstve a počas dojčenia určí dávkovanie lek
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,30 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*