Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Selenit je pomenovaný podľa gréckej bohyne Mesiaca=Seléne.Býva priraďovaný ženám,ako "ich kameň".Je priesvitný s vláknitou štruktúrou a ryhovaným vzorom.Jeho najznámejšie náleziská sú v USA,Mexiku, Rusku,Rakúsku,Poľsku,Maroku...Najbežnejšie je v bielej farbe,ale môže sa vyskytnúť aj v oranžovej,hnedej,modrej či zelenej.Patrí k znameniu Býk.Vibruje so 7mou vyššou korunnou čakrou.Vnáša jas do situácie,otvára spojenie s vyšším vedomím a duchovným sprievodcom.Vvzbudzuje v človeku mier a pokoj,preto je vhodný pre meditáciu a prácu s duchovnom.Najrýdzejší priesvitný biely Selenit je obdarený nadpozemskými vlastnosťami.Je možné použiť ho na vytvorenie ochrannej mriežky okolo osoby,na upokojenie priestoru, kde nemajú zasahovať vonkajšie vplyvy. Vytvára pokojnú a mierumilovnú atmosféru.Špirálovitú tyčinku používame pri čistení aury od cudzích entí,pri preventívnej ochrane voči čomukoľvek,čo by mohlo ovplyvniť myseľ.Narovnáva chrbticu a zvyšuje jej ohybnosť. Chráni pred epileptickými záchvatmi.Neutralizuje pôsobenie ortuti v zubnom amalgáme a vyrovnáva pôsobenie "voľných radikálov".Výška cca 15cm, šírka cca 2cm.Každá špirálka je originál,preto nečakajte 2 absolútne rovnaké kusy ...môžu sa líšiť farbou,leskom,vzorkovaním,... nemôžem odfotiť všetky kusy,čo sú na sklade! Lokalita ťažby kameňa: Maroko
Čistiť by sa mal bez použitia vody,keďže ho rozpúšťa, takže buď na hematite či ametyste alebo v dyme z niektorého kadidla (myrha,olibanum,šalvia biela...)
  • Rozmery: Tyčinka špirálová zo selenitu veľkosti cca 15x2 cm.Lokalita - Maroko
  • Veľkosť: L
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 7,50 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)