Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Pamätáte si na scénu z Harryho Pottera,kde sa dozvie,že jednorožec je nielen bájne zviera,ale dokáže uzdravovať.Dokonca tak,že kvapka jeho krvi udrží bytosť pri živote,aj keby mala smrť na jazyku? Jednorožec ja nazývaný aj Pánom Svetla,lebo symbolizuje Lásku,Dobrotu Srdca,Vľúdnosť,Múdrosť,Šľachetnosť,Uzdravenie (prírody a všetkých bytostí),ale pomáha nám aj astrálne cestovať...Podporuje našu statočnosť a chráni nás v boji proti Zlu.
Amulet je dodávaný vrátane kovovej retiazky,v plastovej darčekovej krabičke.Celý rad GALRAEDIA je vyrobený zo zliatiny kovov „PEWTER“,ktorý neobsahuje nikel ani olovo a tak je na nosenie vhodný aj pre alergikov.Amulet je zdobený smaltom a kryštálikmi.
Ide o krásny darček pre niekoho,kto buď hľadá lásku,alebo sa potrebuje uzdraviť ....a to je jedno,či v duchovnej,telesnej,vedomej či nevedomej rovine ...Prívesok pochádza z dielne britskej návrhárky Anny Stokes,ktorá je známa neobvyklými a jedinečnými kúskami,aké bežne nenájdete na pultoch obchodov...
  • Rozmery: 18 x 38 mm, kov PEWTER, kryštál - darčekové balenie s retiazkou
  • Značka: ANNA STOKES,GB
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 19,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)