Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Ajurvédsky BALZAM je zmes olejových extraktov z bylín a korenín podľa tradičnej receptúry (niečo ako "vietnamská masť").Napomáha pri bolestiach kĺbov,svalov,chrbta a hlavy,od upchatého nosa a prechladnutia .
Ingredients : Cinnamomum zeylanicum (olej), Syzygium aromaticum (olej), Nigella sativa (olej), Cymbopogon citratus (olej z listov), Eucalyptus bridgesiana (olej),Mentha piperita (mentol), Cinnamomum camphora (gáfor).Spôsob použitia: Nahrejte pokožku kúpeľom alebo lokálne sprchou. Balzam aplikujte masážnymi ťahmi na boľavé miesto, udržujte v teple(zabalením,nahriatím termofórom,pohánkovým vankúšom a pod.).Opakujte každé 3 hodiny až do úpravy stavu. Pri nachladnutí a dýchacích problémoch pridajte malé množstvo Balzamu do horúcej vody a inhalujte výpary.Objem : 30 ml Krajina pôvodu : Srí Lanka.Upozornenie : Balzam nepoužívajte na precitlivenú,popálenú alebo inak poranenú kožu, na očné okolie či sliznice.Iba na vonkajšie použitie. Uchovávajte na chladnom a suchom mieste.
  • Rozmery: 30ml
  • Značka: INDIA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)