Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Ginko biloba je v prírodnom liečitelstve využívaný dáávno.Hoci tento strom lailk zaradí medzi listnaté,odborník vie,že ide o ihličňan (listy sú vlastne zrastené ihličky).Výťažok z nich (listov-ihličiek) prispieva k normálnej cirkulácii krvi v tel,podporuje normálny žilový tonus a elasticitu ciev,chráni pred oxidačným stresom a zbavuje telo voľných radikálov. Pozitívne pôsobí na funkciu mozgu a pamäť. Taktiež upravuje hladinu cholesterolu,potláča prejavy starnutia a zlepšuje mentálnu výkonnosť.S úspechom je taktiež používaný pri závratiach (nauzea),pískaní a hučaní v ušiach(tinitus) či pri liečbe studených nôh a rúk(zlé prekrvenie). V balení je 60 želatínových toboliek naplnených pomletou rastlinkou Ginko biloba.Vhodné pri štúdiu a skúškach,ale aj pri Alzeimerovej chorobe,Parkinsonovi,Skleróze Multiplex a pod.
  • Rozmery: Odporúčané dávkovanie 1tobolka 1x denne v priebehu jedla.Nie je určené tehotným ženám,kojacim matkám.Deťom len po súhlase lekára (na podporu vývoja mozgových štruktúr,pri nesústredenosti a pod)
  • Veľkosť: 60
  • Značka: TOPVET
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,89 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)