Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

V dnešnom svete žijeme rýchlo,rýchlejšie...až zbesilo.. a potom sme unavení,vyčerpaní,nezvládame to,čo by sme potrebovali.Ak sa objaví únava,siahame po káve,lebo obsahuje povzbudzujúci kofeín.Avšak krivka jeho pôsobenia po užití najskôr mierne stúpne,no potom veľmi prudko klesá a my´sa cítime ešte horšie,než pred kávou... Aj pre takéto prípady je tu GUARANA vo forme toboliek (želatínové kapsule naplnené pomletými plodmi guarany).Obsah a zloženie jej kofeínu je iné... Tak ako hladina energie stúpa pomaly,rovnako pomaly a dlho klesá...preto aj niekoľko hodín po užití toboliek ste v stave "zvládnem všetko,čo sa dá!". To je jeden z dôvodov,prečo sa s ňou výborne učí,pracuje či miluje...účinkuje na viaceré druhy erektabilných disfunkcií u mužov aj žien.
V balení je 60toboliek.Pri objednávaní odporúčam napísať váš vek a kg,aby som vám pomohla stanoviť správne dávkovanie :-).Neodporúčam deťom a tehuľkám.Neužívať po 17.00,ak neplánujete krásny večer vo dvojici...,učenie či prácu v noci,aby ste nemuseli použiť lieky na privolanie spánku....
  • Rozmery: 60toboliek bez chem.konzervantov či farbív.Vhodné aj pre vegetariánov a vegánov
  • Veľkosť: 60
  • Značka: TOPVET
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 5,89 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)