Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Erythrina mulungu je vysoko cenené sedatívum v Brazílii a Peru.Zľudovel aj názov "koralová kvetina",pretože oranžová farba kvetov sa podobá farbe koralov.Kôra rastliny má hneď niekoľko liečivých účinkov:v Amazónii ju používajú ako sedatívum,stabilizuje nervovú sústavu a podporuje zdravý a pokojný spánok.V stresovom období upokojuje, pomáha pri depresiách,pocitoch úzkosti alebo panike.Používa sa na zmiernenie astmy, bronchitídy,zápalu ďasien a sleziny.Bylina sa používa aj ako antioxidant a posilňuje funkciu pečene.V Brazílii a Peru je to liek na epilepsiu.Ďalej sa používa ako hypnotické sedatívum na upokojenie nervového systému po náhlom šoku,či hystérii.Pôsobí antioxidačne, antibakteriálne a protizápalovo.Môže pozitívne ovplyvniť krvný tlak a posilňuje srdce.Bylina je vhodný liek na hemoroidy,hnačku,infekcie,očné podráždenie a pri menopauze.V USA sa užíva pri dojčení,a v liečbe závislosti na nikotíne. Pri testoch bolo potvrdené, že extrakt z rastliny vykazuje rovnaké účinné látky ako predpisované antidepresívum Diazepam. Odporúčaná dávka je jedna šálka na deň. Kôra sa nareže a približne dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody. Odvar sa nechá vylúhovať 20 minút, scedí a môže sa konzumovať.
Keďže je Mulungu veľmi účinné sedatívum môže spôsobiť ospalosť,preto by sa nemal užívať pred dlhou cestou alebo v práci.Ľudia s nízkym krvným tlakom by mali užívať Mulungu s veľkou opatrnosťou a sledovať svoj stav.
  • Rozmery: 50g vo vrecúšku s návodom
  • Veľkosť: 50
  • Značka: PERU
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)