Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Chróm prispieva k normálnemu metabolizmu bielkovín,cukrov a tukov.Napomáha udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi.Toto balenie obsahuje 200 µg chrompikolinátu v 150 tabletách.Chróm je stopový prvok,kt.účinok závisí naforme prijímania.Pre naše telo je vhodný trojmocný(organická zlúčenina pikolinát chrómu).Jeho hlavnou funkciou je ovplyvňovať látkovú premenu cukrov,bielkovín a tukov.Účinky:pomáha udržiavať optimálnu hladinu glukózy v krvi,preto je vhodný pri DIA,ovplyvňuje látkovú premenu a preto je tu pre vás,ak ste sa rozhodli schudnúť.Ak vám v strave prevažujú zložky z polotovarov,radi grilujete či zmrazujete,cvičíte alebo ste po dlhodobej vážnej chorobe.Dávkovanie 1 tableta denne. Vhodné na dlhodobé užívanie.
Keďže ide o doplnok výživy,neprekračujte odporúčané denné dávkovanie! Nie je určené ako náhrada stravy.NEOBSAHUJE glutén,cukor,sóju,škrob,farbivá či konzervanty.
  • Rozmery: 150 tabletiek
  • Veľkosť: 152
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 6,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)