Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Factor Base - Detox - 60 tbl.

Nový tovar k prodeji

Factor Base - DETOX (60 tbl.) Je originálny, novo vyvinutý doplnok stravy pre detoxikáciu a prečistenie organizmu. Predstavuje špičku medzi širokou škálou súčasných detoxikačných prípravkov dostupných na trhu. Vedecky zostavená receptúra ​​vychádzajúce z múdrosti vekov a starostlivo vybrané byliny tvorí unikátny synergiu pre Vaše zdravie.
A čo pre vás môže urobiť?
POSILNENIE FUNKCIE PEČENE:
Pečeň je najväčším a tiež jedným z najvyťaženejších orgánov nášho tela. Sú centrálnym orgánom látkovej výmeny. Majú kľúčovú úlohu v metabolizme sacharidov, tukov i bielkovín, sú tráviace žľazou, ktorá produkuje žlč, aj žľazou endokrinné, v ktorej sa tvoria niektoré hormóny, sú orgánom zásobným, ukladajú glykogén, železo a niektoré vitamíny, sú v nich tvorené bielkoviny krvnej plazmy a nezastupiteľná je ich úloha pri detoxikácii organizmu. Pestrec mariánsky podporuje detoxikačné funkcie pečene, chráni pečeňové tkanivo, pomáha pri regenerácii pečeňových buniek, stimuluje regeneráciu poškodených, či zničených pečeňových buniek. Lopúch väčší uľahčuje trávenie tukov.
POSILNENIE ČISTIACE A ANTIMIKROBIÁLNA FUNKCIE:
Cesnak siaty, stimuluje pečeňové funkciu, eliminuje baktérie, priaznivo ovplyvňuje dýchacie cesty.
POSILNENIE TRÁVIACE FUNKCIE:

Lopúch väčší uľahčuje trávenie, najmä tukov, pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi. Púpava lekárska napomáha funkciu žalúdka a pečene, pomáha udržiavať fyziologickú kyslosť v žalúdku. Amla - indický egreše podporuje trávenie, pomáha udržiavať pravidelnosť črevné funkcie.
Posilnenie obranyschopnosti organizmu:
Lopúch posilňuje odolnosť a prirodzenú obranu organizmu
Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor


Materiál pre túto stránku bol prevzatý z webu (z materiálov) spoločnosti O.K.G., s.r.o.
  • Značka: OKG
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 35,75 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*