Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

OK Omega-3 Complete

Nový tovar k prodeji

OK Omega-3 Complete (120ml) je doplnok stravy pre ochranu kardiovaskulárneho systému. Jedná sa o zmes upravených olejov živočíšneho a rastlinného povodu s blahodárnými a revitalizujúcimi účinkami s pridanými rastlinnými sterolmi doplnené ďalšími biologicky aktívnymi látkami s lahodnou príchuťou pomaranča.
A čo pre Vás može urobiť?
OCHRANA SRDCa A CIEV:
OK Omega-3 Complete vďaka vysokému obsahu a čistote omega-3 nenasýtených mastných kyselín a obsahu ďalších unikátnych ingrediencií podporuje funkciu a chraní kardiovaskulárny systém - posiluje a povzbudzuje činnosť srdca, znižuje hladinu cholesterolu, podporuje normálny krvný tlak, priaznivo ovplyvňuje cirkuláciu krvi.
HARMONIZáCIa POHYBOVÉHO SYSTÉMU:
OK Omega-3 Complete spevní Vašu pohybovú sústavu - pomáha udržovať zdravý stav a podporuje funkciu klbov.
CELKOVÉ POSILNENIE ORGANIZMU, ZLEPŠENIE KVALITY KOŽE:
OK Omega-3 Complete pomože celkovo posilniť fyzickú kondíciu a obranyschopnosť Vášho organizmu, posilní organizmus pri dlhodobej únave a vyčerpaní a harmonizuje nervovú sústavu. Zároveň prispeje k žiadúcej pružnosti a kvalite Vašej kože a k peknému vzhľadu Vašich nechtov i vlasov,stará sa o Vašu pokožku a spomaľuje tvorbu vrások.
DÁVKOVANIE:
Doporučujeme užívať 1 čajovú lyžičku (cca 5ml) 1-3x za deň, najlepšie pri jedle, aby sa zlepšilo vstrebávanie. Podľa posledných poznatkov je najvhodnejšie užívať ho s kvalitnou bielkovinou - najlepšie mliečnou (tučný jogurt, tučný tvaroh). Jeho vstrebávanie je tak najlepšie a dostane sae týmto sposobom najrýchlejšie na miesto svojho posobenia - priamo k bunkám. Pri pravidelnom užívaní 1x denne vystačí balenie 115 ml na 23 dní. Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor
  • Značka: OKG
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 43,00 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*