Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

OK ALFA +

Nový tovar k prodeji

Exkluzívna zmes bylinných extraktov pre posilnenie organizmu OK Alfa+ vyrobená z 18-tich druhov bylíin podľa starej, rokmi overenej receptúry a dochutená prírodným nerafinovaným cukrom.
A čo pre Vás môže urobiť?
REGENERÁCIA ORGANIZMU:
OK Alfa+ podporí čištenie Vášho organizmu, prispeje k ukľudneniu zápaľu, pomôže pri nachladnutí, pri vysokých teplotách, pri bolestiach v krku a aftách, pri zápachu z úst a plesni - pôsobí antibioticky na široké spektrum mikróbov. Pomôže zmierniť bolestivosť a kŕče - pôsobí na hladké svalstvo a uvolňuje krčovité sťahy.
POSILNENIE ORGANIZMU:
OK Alfa+ celkovo zvýši obranyschopnosť Vášho tela, pomôže zlepšiť kondíciu zoslabnutých chorých a povzbudiť základné životné funkcie. Pomôže zoptimalizovať a zharmonizovať telesné funkcie.
TRÁVENIE:
OK Alfa+ prispeje k správnej činnosti tráviacej sústavy - pomôže likvidovať kvasné alebo hnilobné procesy v tele, posilní žaludočnú činnosť, zlepší tvorbu tráviacich štiav v žalúdku, podporí prácu slinivky brušnej i činnosť žlčníka a pečene. Pomôže pri zápchach a hnačkách, pomôže odstrániť nadúvanie a plynatosť.
Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor
  • Značka: OKG
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 34,47 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*