Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

EMULIPS SLIM DRINK

Nový tovar k prodeji

Emulips Slim DRINK je bylinný prípravok obsahujúci vybrané špeciálne mechanicky a tepelne upravené rastlinné drogy.

Emulips Slim DRINK (60g), doplnok stravy pre podporu chudnutia - unikátna bylinná zmes s blahodárnymi a revitalizujúcimi účinkami zostavená podľa starej receptúri z 11 druhov bylín.
A čo pre Vás môže urobiť?
UDRŽANIE SPRÁVNEJ VÁHY:

Emulips Slim DRINK podporí chudnutie kombinovaným účinkom obsiahnutých zložiek, po zchudnutí spomalí jo-jo efekt.
ODVOD NEŽIADÚCICH METABOLITOV CHUDNUTIA Z TELA:
Emulips Slim DRINK povzbudí činnosť pečene a obličiek a tým uľahčí odvod nežiadúcich metabolitov chudnutia z Vášho tela. Uľahčí vylúčenie látok uvolnených z tukového tkaniva pri chudnutí a tým zabráni ich opätovnému uloženiu v tele. Špeciálnou mechanickou aktivizáciou použitých byín je vďaka mnohonásobne zväčšenému povrchu a rozrušeniu bunkových stien dosiahnuté zlepšenie vstrebávania účinných zložiek do organizmu a tým výrazné urýchlenie a zvýšenie účinku výrobkov Emulips Slim. V kombinácii s pitným režimom zlepší odvod každodenných nežiadúcich metabolitov z tela.DÁVKOVANIE:
Doporučujeme ho užívať pred jedlom - 1/3 čajovej lyžičky (cca 1 g) 2-3x denne. DRINK je možné používať v suchej forme - napr. "ako korenie" alebo zmiešaný s vhodným pokrmom (jogurt, med a pod.) - pri tomto spôsobe užitia je nevyhnutné zaistiť dostatočný príjem tekutín! Najúčinnejšie je však pitie nálevu vrátane sadliny (preliať vlažnou alebo horúcou vodou, nechať cca 10 min. lúhovať a vypiť bez zcedenia), možné je i pitie čistého nálevu. Pri pravidelnom užívaní 2x za deň vystačí 60 g bylinné zmesi na 30 dní.
Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor
  • Značka: OKG
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 17,87 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*