Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

EMULIPS

Nový tovar k prodeji

Emulips (50 ml) a rodinné balenie (115ml) XXL, doplnok stravy pre optimalizáciu trávenia tukov vyrobený z rastlinného repkového oleja z bezerukových a bezglukosinulátových odrôd repky, vysoko účinných emulgátorov prírodného pôvodu a obohatený zvýšenou hladinou vitamínu E. Účinky jeho aktívnych zložiek sú preverené dvanásťročnú praxou a bohatými pozitívnymi skúsenosťami.
A čo pre vás môže urobiť?
TRÁVENIE:
Emulips obsahuje emulgátory. Prirodzené emulgátory sú látky obsiahnuté v žlči, podieľajú sa na štiepení tukov prijatých z potravy, ktoré prevádzajú do ľahko stráviteľnej emulgovanej formy uľahčujúce trávenie. Tým sa priaznivo ovplyvní vstrebávanie látok rozpustných v tukoch, napr. Vitamínov A, D, E, K.
OCHRANA ORGANIZMU:
Antioxidačný vitamín E ochráni bunky pred oxidačným stresom, tj. Pred pôsobením nebezpečných kyslíkových radikálov (zvyšujúcich riziko vzniku chorôb a urýchľujúcich nástup prejavov starnutia).
ZLOŽENIE:
vyvážená sústava emulgátorov - diglyceridy a monoglyceridy kyseliny olejovej, rastlinný repkový olej (Brassica napus) (z bezerukových a bezglukosinulátových odrôd repky olejnej), vitamín E (priemerná denná dávka 1 ml prípravku obsahuje 20 mg vitamínu E, tj. 167% odporúčanej dennej dávky) , prírodné arómy (aníz, citrón, natur,vanilka)
Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor
  • Značka: OKG
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 15,95 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*