Odpovedať na inzerát

Použitý tovar k prodeji

Minulú jeseň som kúpila synovi zimnú vetrovku...či veríte alebo nie,po 2 mesiacoch sú mu krátke rukávy-začal chodiť do posilky,zväčšil sa mu objem ramien a vetrovku neznosil ... neviem,či ju vôbec mal na sebe !!! je mi z toho na šľaktrafenie...ak potrebujete vetrovku na lyžovačku,do roboty,či skrátka na zimu na výmenu,je vaša.Za smiešnu cenu 24,90 € !NOVÁ,nepoškodená,.Vpredu 2 klasické vrecká s príklopkami na zips,jedno náprsné vrecko vonkajšie na zips (napr.na skypas,doklady...) vo vnútri vrecko na zips (napr.na peňaženku,kľúče...) Zapínanie na zips + cvoky.Na spodnom okraji sa dá stiahnuť ešte šnúrkou,rovnako ako okolo krku (tu sa dá zvýšiť golier,aby neprefúkal severák).Manžety nielen na gumičku,ale+suchý zips na dotiahnutie.žiadny číňan! značka ARON.Hrubá,teplá,bez poškodení,fľakov,dier či známok nosenia!Poštovné ako balík (na adresu či na poštu dľa Vášho výberu).
  • Rozmery: dĺžka od ramena po spodok: 75cm šírka pod pazuchami 2x:66cm dĺžka rukáva od priekrčníka po koniec manžety 73cm: na štítku veľkosť M zodpovedá cca 168 - 170 cm výšky
  • Veľkosť: M
  • Značka: ARON
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 24,90 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)