Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Ak vás trápi akútna silná nádcha,opuch dutín,zápal stredného ucha,chrípka či podobné trápenia,je na čase pomáhať si aj bylinkami,nie len farmakoterapiou...jedným z riešení sú aj kvapky do nosa TONASOL forte (extra silné),vyrobené na základe špeciálnej originálnej receptúry za pomoci bylín a výťažkov z nich pomáha uvoľniť horné cesty dýchacie a uľahčiť dýchanie. Bylinný prípravok s vysokým obsahom rastlinných olejov a silíc pomáha uvoľniť horné cesty dýchacie a uľahčiť dýchanie. Slúži tiež k upokojeniu kože v okolí nosa pri nádche a prechladnutí. Jedná sa podporný prípravok vhodný rovnako pri dýchacích ťažkostiach alergickej povahy. .
Použitie: bylinné sérum aplikujte lokálne na pokožku v okolí nosa. Potierajte podľa potreby niekoľkokrát denne.
Ingredients (INCI): Helianthus annuus Seed Oil, Abies Alba Needle Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Leptospermum scoparium Branch / Leaf Oil, Thymus Vulgaris Oil Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom! Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované.
  • Rozmery: 30ml v balení (3x viac,ako bežné kvapky do nosa!)
  • Veľkosť: 30
  • Značka: TOPVET
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)